method + valentijn

REINIGINGSPRODUCTEN DIE JE HART SNELLER DOEN SLAAN

 

  • Valentijn + bloemen, het lijkt misschien de perfecte combinatie, maar valentijn + method des te meer
  • Hou je brievenbus in de gaten, want wie weet mag jij het valentijneffect van method binnenkort zelf ervaren

 

Wij zijn method. Nieuw in België. En we willen de boel hier een beetje opfrissen, letterlijk en figuurlijk. Valentijn is daarvoor hét geknipte moment, want een schoon huis, dat ademt toch liefde voor je partner en je gezin? Wij gaan en staan voor producten die wérken, voor jou én voor onze planeet. Producten die ruiken naar bloemen in plaats van bleekwater. Een hele opgave, maar voor minder doen we het niet. Sinds kort zijn we te koop bij Delhaize. Daarenboven beloven en bewijzen we hierbij plechtig dat we beter bij valentijn passen dan bloemen.

Kluns in de keuken; geen probleem!

Valentijn en bloemen lijkt een perfecte combinatie, maar misschien het is niet meteen het meest romantische cadeau. Een huisbereide maaltijd is des te romantischer. Maar wanneer jouw grote liefde, een kluns in de keuken, je verrast met zijn/haar lekkerste diner, ziet de keuken er waarschijnlijk niet meer zo schoon uit. In dat geval helpt method je uit de nood, met haar superkrachtige, ecologische schoonmaakmiddelen die ruiken naar bloemen in plaats van bleekwater. Bloemen. Want het is toch valentijn, nietwaar?

Een spa-behandeling voor je lief

Op zoek naar een sprookjesachtige bestemming voor jou en je geliefde? Je hoeft echt niet ver te reizen: een vertederende spa-behandeling in je eigen badkamer is een erg mooi scenario. Speciaal voor valentijn, gewoon omdat het kan. Door de frisse mengeling van bergamot, citroen en limoenblad met eucalyptus en wilde munt van de method badkamerreiniger denkt zijn/haar neus dat je een ontspannen uitstapje hoog in de bergen maakt. Laat je partner even genieten van deze verkwikkende gedachte bij het binnenkomen van je badkamer, net voor je aan je beste massage begint.

De Franse Provence binnen handbereik

Wist je dat 75% van onze emoties gebaseerd zijn op wat we ruiken, in plaats van wat we zien en/of horen? Zo doet de betoverende mengeling van lavendel, bergamot, paarse salie en kamille van de method allesreiniger franse lavendel je onmiddellijk wegdromen naar een pittoresk plaatsje op het Franse platteland. Waar toevallig de zon altijd schijnt, je grote liefde steeds goedgemutst is en al je (poets)fantasieën in één klap uitkomen. Da’s pas een betaalbare citytrip waarmee je elkaar écht verrast.

Over method

Sinds haar oprichting in 2000 in San Francisco, Californië, is method dé koploper in ecologische hand en home care producten met premium design en hemelse geuren. Ze maken producten die écht werken, voor jou en onze planeet. Alle method producten zijn veilig in gebruik, cradle-to-cradle gecertificeerd en nooit getest op dieren. Een hele opgave, maar voor minder doen we het niet. In België vind je ons terug bij Delhaize, in Nederland bij Albert Heijn.

Krijg je er niet genoeg van? Breng ons een bezoekje op www.methodhome.be of like ons op Facebook!

Voor meer informatie of beeldmateriaal, neem contact op met Tom De Bruyckere van MindShake via tom@mindshake.biz of 02 478 18 44.