onze belofte

blije huizen

veilig voor mensen, huisdieren + onze planeet

blije huizen

blije, gezonde huizen zijn onze missie. huizen waar geen ongewenste petrochemicaliën onder het aanrecht verstopt zitten of op de oppervlakken kleven. huizen waar schoon niet gelijk staat aan waterige ogen of ademnood. blije, gezonde huizen krijg je door vuil te bestrijden met producten op basis van natuurlijk ingrediënten. die zijn tenminste veilig voor de mensen en de viervoeters om je heen.

een wereldleider

als “people against dirty” zien wij onze business als een krachtige motor voor verandering – zowel voor mensen, het milieu als voor onze gemeenschappen.

een wereldleider

method doet zaken op grond van waarden + normen en integreert sociale + milieuvoordelen in al haar producten en in alles wat ze doet. als B-Corporation verbindt method deze bedrijfscultuur aan de wettelijke ruggengraat van het bedrijf, waardoor deze waarden + normen nooit in opspraak zullen komen.

tonen + vertellen

voor ons gaan authenticiteit en transparantie hand in hand.

hoe we onze producten maken

authenticiteit vraagt om transparantie. daarom zijn we heel open over wat we doen en wat we denken. we zijn open over de ingrediënten in onze producten en over de manier waarop we alles produceren.

hoe we onze consumenten macht geven

het is niet ons doel om mensen simpelweg te overtuigen. we willen dat mensen gegronde beslissingen nemen over welke reinigingsmiddelen ze wensen te gebruiken.

hoe we ons bedrijf runnen

onze B-Corporation-survey is een transparant en geauditeerd verslag van onze prestaties als ethisch verantwoord bedrijf. je kunt het bekijken op https://www.bcorporation.net/community/method-products-inc

method cares

ons merk start bij onze producten. maar het reikt véél verder dan dat.

method cares

“method cares” is de naam van het actieprogramma in de VS waarmee we ons inzetten voor de lokale gemeenschappen. bij method zijn we er rotsvast van overtuigd dat people against dirty vuiligheid moeten bestrijden aan de frontlinie van onze woonplaatsen. alle method-werknemers krijgen een dag per jaar om iets terug te doen voor de gemeenschap. ze mogen zelf kiezen, maar omdat people against dirty nogal gehecht zijn aan elkaar, gebeuren de meeste van onze activiteiten in groep.