18oz_Dish_LE_PinkPomelo_Front

afwasmiddel

rosé goud collectie

dit afwasmiddel in rosé gouden en koperen tinten, aangevuld met strakke geometrische patronen en een metallic finish lijkt wel te zijn weggelopen uit de modebladen. maar de briljante buitenkant moet niet onderdoen voor de prachtige binnenkant. de biologisch afbreekbare formule met ingrediënten van natuurlijke oorsprong,  geeft rake klappen aan vet + etensresten.  het enige wat overblijft is een sprankelend schone vaat + een frisse geur van roze pomelo.

hello, pink pomelo! het zoete zusje van de pompelmoes speelt deze keer de hoofdrol. de bijrollen zijn gereserveerd voor een vleugje frisse citroenschil, freesia, amber en roze peperkorrels.

aqua, sodium lauryl sulfate, coco-glucoside, alcohol denat., cocamidopropyl betaine, sodium citrate, sodium chloride, parfum, citric acid, linalool, limonene, benzyl salicylate, methylisothiazolinone, benzisothiazolinone

EU Ingredients Database

alle ingrediënten in method-producten worden grondig geëvalueerd door MBDC (McDonough Braungart Design Chemistry), een onafhankelijk instituut voor milieu-onderzoek. dit uiterst nauwkeurige onderzoeksproces garandeert dat alle method-producten veilig zijn voor de gezondheid en het milieu.

quelle est cette odeur?