business voor de goeie zaak

b corp logo

b corporation

we gebruiken business voor sociale en ecologische benefits

b corp logo

het concept

de visie van b corp is simpel maar ambitieus: creëer een nieuwe sector in de economie die de kracht van ondernemen gebruikt om sociale en milieugebonden problemen op te lossen. b corps zijn anders dan traditionele verantwoordelijke bedrijven omdat ze voldoen aan zeer uitgebreide, transparante standaarden en de belangen van hun stakeholders wettelijk integreren in hun corporate governance.

b corp score 2017

b rapport

method gelooft erin om de kracht van onze business te gebruiken om een positieve verandering te creëren, zowel op sociaal als op milieugebied. method is een stichtend lid van b corp en was een van de eerste ondernemingen in 2007 die zich certificeerde.
klik hier voor ons b corp rapport.

public benefit corporation

in augustus 2013 werd method een benefit corporation en hebben we ons mandaat voor duurzaamheid formeel in het DNA van ons bedrijf geïnstalleerd. deze unieke bedrijfsstructuur laat method toe om meer gezonde business te voeren met een evenwicht tussen winst maken en een sociale en ecologische verantwoordelijkheid.

diervriendelijk

alle method-producten kunnen veilig gebruikt worden in de buurt van huisdieren. onze formules maken korte metten met vuil zonder ook maar één haar op het hoofd van je huisdier te krenken.

klimaatbewust

er kan zeker wat gedaan worden aan de klimaatverandering. ook wij werken aan oplossingen. ondertussen doen we er alles aan om de CO2-uitstoot die gepaard gaat met onze producten, het productieproces en onze handelsactiviteiten zoveel mogelijk te verminderen.

productieproces + distributie

we gaan voor efficiëntie – en verwachten van onze partners hetzelfde.

onze bronnen

Op het vlak van inwinning en productie van ingrediënten is verantwoordelijkheid onze tweede natuur.

terug naar boven